Te lutem, me jip disa keshilla te mira ne letren tende tjeter Premtoj qe nuk do t’i ndjek Edna St. Vincent Millay

Te lutem, me jip disa keshilla te mira ne letren tende tjeter

Premtoj qe nuk do t’i ndjek

Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi, Art kolazh, Koha per te fluturuar, nga @welderwings

Comments

Popular Posts