Tek puthjet, jo tek arsyet Fshihme nga kjo beteje me fjalet Dhe lesho furite e trupit tim elemental - Nga Alejandra Pizarnik

Tek puthjet, jo tek arsyet

Fshihme nga kjo beteje me fjalet
Dhe lesho furite e trupit tim elemental

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts