U lodhem kaq shume duke qene nje reklame Per boten tone, qe engjejt te mund te shihnin: Po, eshte e bukur, toka - Nga Yehuda Amichai

U lodhem kaq shume duke qene nje reklame

Per boten tone, qe engjejt te mund te shihnin:
Po, eshte e bukur, toka
Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts