U ngrita nga trupi im dhe dola ne kerkim te vetvetes Nje pelegrin i vetvetes Kam shkuar tek ajo qe fle ne ererat e vendit te saj - Nga Alejandra Pizarnik

U ngrita nga trupi im dhe dola ne kerkim te vetvetes

Nje pelegrin i vetvetes
Kam shkuar tek ajo qe fle ne ererat e vendit te saj

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts