U perpoqa Te dilja jashte kohes time dhe te mesoja Por nuk munda te shkoj me larg Sesa trupi i gruas krahe meje - Nga Yehuda Amichai

U perpoqa

Te dilja jashte kohes time dhe te mesoja
Por nuk munda te shkoj me larg
Sesa trupi i gruas krahe meje

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts