Une e di qe jam vec vere per zemren tende Dhe jo te kater stinet e vitit Edna St. Vincent Millay

Une e di qe jam vec vere per zemren tende
Dhe jo te kater stinet e vitit

Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @johndertingComments

Popular Posts