Une jam nje kontradikte. Si Zoti. Nje ne tre dhe tre ne nje. Si Maria, virgjeresha dhe nena. Si njeriu, i mire dhe djallezor. - Filmi ‘The young Pope’.

Une jam nje kontradikte. Si Zoti. Nje ne tre dhe tre ne nje. Si Maria, virgjeresha dhe nena. Si njeriu, i mire dhe djallezor.


Filmi ‘The young Pope’.

Comments

Popular Posts