Une jam nje shpirt qe varet nga nje kryq Tani me kane mbetur vetem syte - Nga Alda Merini

Une jam nje grua qe deshperohet

Qe nuk ka asnje paqe ne asnje vend, kurre
Qe njerezit e percmojne, qe kalimtaret
E shikojne me meri dhe furi
Une jam nje shpirt qe varet nga nje kryq
Tani me kane mbetur vetem syte
Qe i ngre ne qiell duke te klithur ty
Hiqm cdo psheretime nga mitra ime

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @vexed_works

Comments

Popular Posts