Une shkruaj sepse ata me thane qe te mos e filloja kurre nje fjali me sepse. Por une nuk po perpiqesha te beja nje fjali - une po perpiqesha te isha i lire. Sepse liria, me kane thene, nuk eshte asgje me shume sesa dallimi ndermjet gjuetarit dhe prese se tij. - Nga Ocean Vuong

Une shkruaj sepse ata me thane qe te mos e filloja kurre nje fjali me sepse. Por une nuk po perpiqesha te beja nje fjali - une po perpiqesha te isha i lire. Sepse liria, me kane thene, nuk eshte asgje me shume sesa dallimi ndermjet gjuetarit dhe prese se tij.


Nga Ocean Vuong

@amandaboe
#oceanvuong #enkeledasuti

Comments

Popular Posts