A ka nje menyre per te dale nga mendja? Deshiroj gjerat qe ne fund do te me shkaterrojne. Nga Sylvia Plath

A ka nje menyre per te dale nga mendja?

Deshiroj gjerat qe ne fund do te me shkaterrojne.

Nga Sylvia Plath
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Renia e Ikarit, Rene Milot

Comments

Popular Posts