Arti dhemb. Arti kerkon qe te udhetosh dhe eshte me e lehte qe te qendrosh ne shtepi. - Nga Gwendolyn Brooks

Arti dhemb. Arti kerkon qe te udhetosh dhe eshte me e lehte qe te qendrosh ne shtepi.


Nga Gwendolyn Brooks

#gwendolynbrooks

Comments

Popular Posts