Arti te dhemb. Ai kerkon qe te udhetosh, dhe eshte me e lehte te qendrosh ne shtepi. - Nga Gwendolyn Brooks

Arti te dhemb. Ai kerkon qe te udhetosh, dhe eshte me e lehte te qendrosh ne shtepi.


Nga Gwendolyn Brooks

Imazhet, artisti amerikan, Christopher Wool dhe piktori gjerman, Martin Kippenberger

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts