Artistet e mire kopjojne, artistet e medhenj vjedhin. Nga Pablo Picasso

Artistet e mire kopjojne, artistet e medhenj vjedhin.


Nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#pablopicasso #enkeledasuti

Comments

Popular Posts