Brenda, ne jemi pa moshe…dhe kur ne i flasim vetvetes, eshte e njejta moshe e personit te cilit i kemi folur kur kemi qene femije. Eshte trupi ai qe po ndryshon rreth kesaj qendre pa moshe. - Nga David Lynch

Brenda, ne jemi pa moshe…dhe kur ne i flasim vetvetes, eshte e njejta moshe e personit te cilit i kemi folur kur kemi qene femije. Eshte trupi ai qe po ndryshon rreth kesaj qendre pa moshe.


Nga David Lynch

Via @__nitch

Comments

Popular Posts