Cdo akt rebelimi shpreh nje nostalgji per pafajesine dhe nje apel per thelbin e qenies. - Nga Albert Camus


Cdo akt rebelimi shpreh nje nostalgji per pafajesine dhe nje apel per thelbin e qenies.


Nga Albert Camus

Via @__nitch

Comments

Popular Posts