Cdo dite kerkoj fijen e arsyes, por fija nuk ekziston, ose une kam ngecur ne te. - Nga Alda Merini

Cdo dite kerkoj fijen e arsyes, por fija nuk ekziston, ose une kam ngecur ne te.

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts