E dashur Milena, do te doja qe bota te mbaronte neser. Me pas, une mund te marr trenin tjeter, te vi tek pragu yt ne Vjene, dhe te te thoja: “Eja me mua, Milena. Ne do ta duam njeri-tjetrin pa skrupuj apo frike apo kufizime. Sepse neser eshte fundi i botes. Nga Franz Kafka, Letra per Milenen

E dashur Milena, do te doja qe bota te mbaronte neser. Me pas, une mund te marr trenin tjeter, te vi tek pragu yt ne Vjene, dhe te te thoja: “Eja me mua, Milena. Ne do ta duam njeri-tjetrin pa skrupuj apo frike apo kufizime. Sepse neser eshte fundi i botes.

Nga Franz Kafka, Letra per Milenen
Piktura, Dashuria dhe ankthi, Edvard Munch

Comments

Popular Posts