Endrrat mund te ndahen ne dy grupe: endrra te thjeshta, qe i kujtoj si ngjyra, dhe ato qe e di se kane kuptim te thelle. Ato nuk jane per ne por per femijet tane dhe per njerezit e tjere. Tek ato endrra ne gjejme fuqine e lidhjes shpirterore. - Andrey Tarkovsky: A Cinema Prayer (2019)


Endrrat mund te ndahen ne dy grupe: endrra te thjeshta, qe i kujtoj si ngjyra, dhe ato qe e di se kane kuptim te thelle. Ato nuk jane per ne por per femijet tane dhe per njerezit e tjere. Tek ato endrra ne gjejme fuqine e lidhjes shpirterore.

Andrey Tarkovsky: A Cinema Prayer (2019)
Via @cinema_of_tarkovsky

Comments

Popular Posts