Fiks ne castin kur po mendoja se nuk kisha me vend Per nje mendim tjeter ne koken time Me erdhi kjo ideja madheshtore - Nga John Ashbery

Fiks ne castin kur po mendoja se nuk kisha me vend

Per nje mendim tjeter ne koken time
Me erdhi kjo ideja madheshtore

Nga John Ashbery
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @zenzdesign

#johnashbery #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts