Heshtja me deshperonte Nuk ishte heshtja e heshtjes Ishte vete heshtja ime Nga Sylvia Plath


Heshtja me deshperonte

Nuk ishte heshtja e heshtjes
Ishte vete heshtja ime

Nga Sylvia Plath
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi @a_glint_of_beauty

Comments

Popular Posts