I mbyll syte dhe e gjithe bota vdes I ngre syte dhe gjithcka lind serish (Me duket se te kam shpikur brenda kokes sime) Nga Sylvia Plath

I mbyll syte dhe e gjithe bota vdes

I ngre syte dhe gjithcka lind serish
(Me duket se te kam shpikur brenda kokes sime)

Nga Sylvia Plath
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi @a_glint_of_beauty

Comments

Popular Posts