Jeta e askujt nuk eshte me e mire sepse ata jane te bukur. E bukura nuk eshte e dukshme. E bukura eshte e shkruar ne sharm, humor dhe origjinalitet. Askush nuk eshte pergjegjes per pamjen e vet. - Benedetta Barzini

Jeta e askujt nuk eshte me e mire sepse ata jane te bukur. E bukura nuk eshte e dukshme. E bukura eshte e shkruar ne sharm, humor dhe origjinalitet. Askush nuk eshte pergjegjes per pamjen e vet. - Benedetta Barzini

Comments

Popular Posts