Kolapsoj Prek veten Nje gjest lulesh E brishte E ftohte Nga Alejandra Pizarnik

Kolapsoj

Prek veten
Nje gjest lulesh
E brishte
E ftohte

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts