Kuptimi i jetes eshte qe te gjesh dhuntine tende. Qellimi i jetes eshte qe ta dhurosh ate. Nga Pablo Picasso

Kuptimi i jetes eshte qe te gjesh dhuntine tende. Qellimi i jetes eshte qe ta dhurosh ate.


Nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#pablopicasso #enkeledasuti

Comments

Popular Posts