‘Librat qe te ndihmojne me shume jane ato qe te ndihmojne te mendosh me shume. Menyra me e veshtire per te mesuar nuk eshte nepermjet leximeve te lehta; por nje liber i madh qe vjen nga nje mendimtar i madh eshte nje anije me mendime, i ngarkuar me te verteta dhe bukuri.’ - Nga Pablo Neruda

‘Librat qe te ndihmojne me shume jane ato qe te ndihmojne te mendosh me shume. Menyra me e veshtire per te mesuar nuk eshte nepermjet leximeve te lehta; por nje liber i madh qe vjen nga nje mendimtar i madh eshte nje anije me mendime, i ngarkuar me te verteta dhe bukuri.’


Nga Pablo Neruda

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts