Matisse ben nje vizatim dhe me pas ben nje kopje. E kopjon pese here, dhjete here, duke qartesuar gjithmone linjat. Ai bindet qe e fundit, me e perpunuara, eshte me e pastra, perfundimtarja; dhe ne fakt, shumicen e kohes, ishte e para. Tek vizatimi, asgje nuk eshte me e mire sesa perpjekja e pare. Nga Pablo Picasso

Matisse ben nje vizatim dhe me pas ben nje kopje. E kopjon pese here, dhjete here, duke qartesuar gjithmone linjat. Ai bindet qe e fundit, me e perpunuara, eshte me e pastra, perfundimtarja; dhe ne fakt, shumicen e kohes, ishte e para. Tek vizatimi, asgje nuk eshte me e mire sesa perpjekja e pare.


Nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#pablopicasso #enkeledasuti

Comments

Popular Posts