Ndjesia e gjerave Mbetet tek intensiteti i emrave te tyre Nga Alejandra Pizarnik

Ndjesia e gjerave

Mbetet tek intensiteti i emrave te tyre

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts