Ndoshta kur duam gjithcka Ndodh sepse jemi rrezikshmerisht shume afer te mosdashurit te asgjeje Nga Sylvia Plath

Ndoshta kur duam gjithcka

Ndodh sepse jemi rrezikshmerisht shume afer te mosdashurit te asgjeje

Nga Sylvia Plath
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Detaje, Alegoria e kohes, 1650, Guido Cagnacci

Comments

Popular Posts