Ne dhe lulet derdhim hije mbi toke Kush nuk ka hije, nuk ka forca per te jetuar - Nga Czeslaw Milosz

Ne dhe lulet derdhim hije mbi toke

Kush nuk ka hije, nuk ka forca per te jetuar

Nga Czeslaw Milosz
Perzgjodhi & perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts