Ne jemi te korrat e njeri tjetrit ne jemi puna e njeri tjetrit ne jemi magnituda dhe gjaku i njeri tjetrit. - Nga Gwendolyn BrooksNe jemi te korrat e njeri tjetrit
ne jemi puna e njeri tjetrit
ne jemi magnituda dhe gjaku i njeri tjetrit.

Nga Gwendolyn Brooks

Piktura, Nje ‘snack’ i shpejte, 1963, Wayne Thiebaud

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts