Nese hena do te buzeqeshte Ajo do te ngjante me ty Ti le te njejten pershtypje Te dickaje te bukur, por asgjesuese Nga Sylvia Plath

Nese hena do te buzeqeshte

Ajo do te ngjante me ty
Ti le te njejten pershtypje
Te dickaje te bukur, por asgjesuese

Nga Sylvia Plath
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi @a_glint_of_beauty

Comments

Popular Posts