Njerezit qe bejne nje pune per te cilen thone se eshte krijuese, duhet te rrine vetem per te rikarikuar baterite e tyre. Nuk mund te jetosh 24 ore ne dite ne qender te vemendjes dhe te mbetesh krijues. Per njerezit si une, vetmia eshte nje fitore. - Karl Lagerfeld

Njerezit qe bejne nje pune per te cilen thone se eshte krijuese, duhet te rrine vetem per te rikarikuar baterite e tyre. Nuk mund te jetosh 24 ore ne dite ne qender te vemendjes dhe te mbetesh krijues. Per njerezit si une, vetmia eshte nje fitore. - Karl Lagerfeld

Comments

Popular Posts