Njeriu ka nevoje per dike qe ta doje shume. Mjafton edhe nje njeri i vetem, qe ta doje shume me te vertete. Nuk po flas per skena dashurie madheshtore, po flas per gjerat e vogla, per menyrat qe mund ta shfaqin kete ndjenje. Ju kam thene se njeriu kenaqet lehtesisht e me pak gje...mjaft te luani gishtin dhe mund te beni mrekullira. - Nga Leo Buscaglia

Njeriu ka nevoje per dike qe ta doje shume. Mjafton edhe nje njeri i vetem, qe ta doje shume me te vertete. Nuk po flas per skena dashurie madheshtore, po flas per gjerat e vogla, per menyrat qe mund ta shfaqin kete ndjenje. Ju kam thene se njeriu kenaqet lehtesisht e me pak gje...mjaft te luani gishtin dhe mund te beni mrekullira.


#leobuscaglia

Comments

Popular Posts