Nuk ke perse te largohesh nga dhoma jote. Qendro ulur ne tavoline dhe degjo. As mos degjo fare, thjesht prit, qendro i heshtur, i palevizur dhe vetmitar. Bota do te te ofrohet lirisht qe ta cmaskosh, nuk ka zgjedhje tjeter, ajo do te rrokulliset ne ekstazi tek kembet e tua. - Nga Franz Kafka

Nuk ke perse te largohesh nga dhoma jote. Qendro ulur ne tavoline dhe degjo. As mos degjo fare, thjesht prit, qendro i heshtur, i palevizur dhe vetmitar. Bota do te te ofrohet lirisht qe ta cmaskosh, nuk ka zgjedhje tjeter, ajo do te rrokulliset ne ekstazi tek kembet e tua.


Nga Franz Kafka

Comments

Popular Posts