Per nje imazh kaq shpesh te asociuar me vetmine, Grabitqaret e nates, 1942 e Edward Hopper-it eshte joshese ne nje menyre te cuditshme. Figura te vetmuara, te perkulura jane ulur ne stola pergjate nje bari te holle ne nje lokal 24 oresh. Ngjyra te shkelyera nga siper projektojne nje loje hijesh teatrale ne trotuaret e shkretuar jashte barit. Piktura eshte narrativa e romances se jetes se qytetit: mundesite e tij te pafundme dhe paaftesia per tu lidhur me njerezit e tjere. - Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti.

Per nje imazh kaq shpesh te asociuar me vetmine, Grabitqaret e nates, 1942 e Edward Hopper-it eshte joshese ne nje menyre te cuditshme. Figura te vetmuara, te perkulura jane ulur ne stola pergjate nje bari te holle ne nje lokal 24 oresh. Ngjyra te shkelyera nga siper projektojne nje loje hijesh teatrale ne trotuaret e shkretuar jashte barit. Piktura eshte narrativa e romances se jetes se qytetit: mundesite e tij te pafundme dhe paaftesia per tu lidhur me njerezit e tjere. - Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti.

Comments

Popular Posts