Per te vizatuar, duhet te mbyllesh syte dhe te kendosh. Nga Pablo Picasso

Per te vizatuar, duhet te mbyllesh syte dhe te kendosh.


Nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#pablopicasso #enkeledasuti

Comments

Popular Posts