Po, do te te le per pak kohe Vetmia ime Nese dashuria me zvarrit, do te kthehem Te jesh e sigurt Ndjenjat largohen, ti mbetesh - Nga Alda Merini

Po, do te te le per pak kohe

Vetmia ime
Nese dashuria me zvarrit, do te kthehem
Te jesh e sigurt
Ndjenjat largohen, ti mbetesh
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts