Poezia “Diku” - Nga Nunoftferreira

DIKU

TEKSA NE LUFTOJMË MES FRIKËRASH

KOHA VJEL ËNDRRAT TONA

Duke lënë vetëm një dorë me hi
Duke lunduruar në një oqean lotësh

Duke ndjekur rryma të turbullta

Duke frymuar disa spërkatje blu

NDOSHTA PAS GJITHË KËTYRE VITEVE

NE DO TË GJEJMË NJË QIELL QË VEZULLON

NË PIKAT E FLAKËRUARA TË SYVE TË TU


Poezia “Diku”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts