Poezia “Mendime endacake” - Nga Nunoftferreira

Mos kërko kurrë falje

Për çka ke bërë për zemrën tënde

Mos i lër kurrë stuhitë

Që të rrëmbejnë tutje ata që ti dashuron

Mos rresht kurrë së ëndërruari

Me ngjyra të shndrritshme të ylberta

 

Poezia “Mendime endacake”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts