Poezia “Një ti” - Nga Nunoftferreira

Një këngë që përmbyt natën

Duke përshpëritur fjalë dëshirimi

Si lulet që presin çerdhimin

Një ditë duke pritur për dritën

Duke shkruar poema përkatësie

Si zemrat që kërkojnë për një pendë

Një diell që shkëlqen kaq vezullueshëm

Duke vizatuar buzëqeshjen tënde të bukur

Si ëndrrat që ngjyrosin dhomën


Poezia “Një ti”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts