Poezia “Përqafomë” - Nga Nunoftferreira

Përqafomë

Ndihmomë të besoj

Se lumi i jetës

Vazhdon të rrjedhë

Larg nga labirinti im

Përqafomë

Ndihmomë të këpusë

Këto petale të kripura

Që çerdhojnë në zemrën time

Pranverë vetmie

Përqafomë

Ndihmomë të ndjej

Diçka tjetër

Më të lehtë se sa

Pesha e heshtjes

Përqafomë

Ndihmomë të fluturoj

Të arrij dielllindjen

Për të jetuar kohë shumëngjyrëshe

Larg nga plagët e pashëruara

Poezia “Përqafomë”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

 

 

 

 

 

Comments

Popular Posts