Poezia “Pesë rrjeshta” - Nga Nazim Hikmet

Për të kapërcyer zambakët e zemrës, në rrugë, në libra

Nga ninullat e nënave

Tek raporti i lajmeve që lexon spikeri

Duke kuptuar, dashuria ime, se çfarë gëzimi i madh që është

Të kuptosh se çfarë ka shkuar dhe çfarë do të vijë

 

Poezia “Pesë rrjeshta”

Nga Nazim Hikmet

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts