Poezia “Rruga e mjegullt e mëngjesit” - Nga Nunoftferreira

Dita duke ecur ngadalë drejt         

Një të nesërmje butësisht të mbështjellë

Në një vel dimëror mjegulle

Thotë legjenda e lashtë popullore

Se besimi i vërtetë do të na udhëheqë të gjithëve

Në një det vere blu të shkëlqyer

Duhet të mbledhë një ekuipazh

Miq për të ndarë të mirën dhe të keqen

Zana të bukura për ndriçuar qiellin tim           

Poezia “Rruga e mjegullt e mëngjesit”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti      

Comments

Popular Posts