Poezia “Sonte kërkoj” - Nga Nunoftferreira

SONTE I KËRKOJ HËNËS

Të tulatet në shtratin tënd

TË VIZATOJË ËNDRRA TË BUKURA

QË BUZËT E TUA TË BUZËQESHIN

Sonte i kërkoj yjeve

Të të ngrohin ëmbëlsisht

Të recitojnë rima shumëngjyrëshe

Që sytë e tu të shkelqejnë

Sonte i kërkova shiut

Të të përkundë butësisht

Duke kënduar melodi
Për harenë e zemrës tënde


Poezia “Sonte kërkoj”

Nga Nunoftferreira 

 

Via https://allpoetry.com

 

Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts