Provova disa gjera, vetem disa ishin te pavdekshme dhe te lira - Nga John Ashbery


Provova disa gjera, vetem disa ishin te pavdekshme dhe te lira


Nga John Ashbery
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @owen_gent

#johnashbery #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts