Qellimi i poezise eshte qe te na kujtoje Se sa e veshtire eshte qe te mbetesh vetem nje person - Nga Czeslaw Milosz

Qellimi i poezise eshte qe te na kujtoje

Se sa e veshtire eshte qe te mbetesh vetem nje person
Sepse shtepia jone eshte e hapur
Ne dyer nuk ka celsa
Dhe se te ftuar te padukshem hyjne dhe dalin sipas deshires

Nga Czeslaw Milosz
Perzgjodhi & perktheu Enkeleda Suti

Imazhi, Fytyreshqiponja, detaje nga Komedia Hyjnore, Dante Alighieri, Siena.

Comments

Popular Posts