Shpresoj te vdes I ngrohur Nga jeta qe u perpoqa Te jetoja - Nga Nikki Giovanni

Shpresoj te vdes

I ngrohur
Nga jeta qe u perpoqa
Te jetoja

Nga Nikki Giovanni
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts