Sot ne jetojme ne kaosin e vijave te drejta ne nje xhungel me vija te drejta. Nese nuk e besoni kete, hidhini nje sy dhe numeroni vijat e drejta qe ju rrethojne. Vetem atehere do ta kuptoni, qe numerimi s’ka fund. - Friedensreich Hundertwasser

Sot ne jetojme ne kaosin e vijave te drejta ne nje xhungel me vija te drejta. Nese nuk e besoni kete, hidhini nje sy dhe numeroni vijat e drejta qe ju rrethojne. Vetem atehere do ta kuptoni, qe numerimi s’ka fund. - Friedensreich Hundertwasser

Comments

Popular Posts