Te gjithe artit i nevojitet kjo bote e dukshme dhe gjithmone do te kete nevoje per te. Shume e thjeshte sepse, duke qene e aksesueshme per te gjithe, ky eshte celesi per te gjitha botet e tjera. - Ernst Ludwig Kirchner

Te gjithe artit i nevojitet kjo bote e dukshme dhe gjithmone do te kete nevoje per te. Shume e thjeshte sepse, duke qene e aksesueshme per te gjithe, ky eshte celesi per te gjitha botet e tjera. - Ernst Ludwig Kirchner

Comments

Popular Posts