Te jesh i dashuruar do te thote t’i prekesh gjerat me nje dore me te lehte te shtriqesh, te ndjehesh mire. - Nga Gwendolyn Brooks

Te jesh i dashuruar

do te thote t’i prekesh gjerat me nje dore me te lehte
te shtriqesh, te ndjehesh mire.

Nga Gwendolyn Brooks

Piktura, Perqafimi, 1917, Egon Schiele

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts